DHL е световен топ работодател за четвърта поредна година

23.02.2018 

Лидерът в експресните куриерски услуги е един от само 14-те останали компании, които са признати като световни топ работодатели.

Още

България и Румъния с общи проверки на корабите по Дунав

23.02.2018 

Официално бе парафирано споразумение за условията и реда за извършване на съвместни проверки на плавателни съдове по вътрешните водни пътища в българо-румънския участък на река Дунав.

Още

Три иновационни хъба от България участват в проект на ЕК

22.02.2018 

Проектът Smart Factories in new EU Member States дава възможност одобрените дигитални иновационни хъбове да се възползват безвъзмездно от професионалните услуги на „Прайсуотърхаус Купърс“ и Европейската комисия

Още

Европа се нуждае от силна и иновативна индустрия

22.02.2018 

Европейският съюз се нуждае от силна и иновативна индустрия като източник на качествени работни места и двигател на конкурентоспособна, иновативна и устойчива икономика. Това заяви министърът на икономиката Емил Караниколов на Форум „Ден на ЕС индустрията", който се провежда в Брюксел.

Още

Maersk се прицелва в куриерските доставки

22.02.2018 

Най-големият контейнерен оператор Maersk Line обяви, че планира да развие собствено поделение за куриерски услуги в следващите от 3 до 5 години.

Още

Нов изпълнителен директор ще насърчава малките предприятия

20.02.2018 

Габриела Козарева е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, назначена със заповед на министъра на икономиката Емил Караниколов.

Още

Блок влак със зеленчуци потегли от Китай за Москва

16.02.2018 

Първият блок влак със 160 т пресни зеленчуци потегли от китайския град Chengdu за Москва на 12 февруари.

Още