Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Електрическият автобус Otokar – e-Centro със златен медал от Техническия панаир в Пловдив

18.09.2023

Електрическият автобус Otokar – e-Centro със златен медал от Техническия панаир в Пловдив

[✕]


 

По време на Техническия панаир в Пловдив (14-17 септември 2023) БУЛАВТО – вносител на камиони и автобуси OTOKAR, представи за първи път в България 100% електрическия, нископодов градски автобус на Otokar – e-Centro.

Със своите компактни размери и просторен пътнически салон с капацитет до 32 пътника автобусът предизвика силен интерес сред посетителите на изложението. Иновативните технологии привлякоха вниманието и на комисията, оценяваща претендентите за златен медал и диплом в категорията Иновативно изделие.

Наградата бе връчена на стилна официална церемония и бе получена от Регионалния директор Продажби и Маркетинг на Otokar - г-н Айдън Озгюр.Otokar – e-Centro смело поема към лидерските позиции в този този клас градски автобуси. С капацитет на батериите от 110Kв се осигурява автономност от 275 км, доказани със сертификат SORT 2.

Окачването тип въздушни възглавници предоставя комфорт на пътниците, а системата за накланяне на автобуса, заедно с ниския под позволява лесното им качване и слизане.Екипът на Булавто и Otokar благодари на компетентното жури за признанието с увереност, че иновациите и технологиите, вложени днес, ще допринесат за едно по-различно, комфортно и безопасно преживяване на пътниците в градския транспорт в бъдеще.

Повече за участието на БУЛАВТО и OTOKAR - e-Centro в тазгодишното издание на Техническия панаир в Пловдив четете тук.

<< Обратно към новините