Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Само 3 дни още за регистрация с 15% отстъпка за Логистичната Бизнес Конференция

12.09.2023

Само 3 дни още за регистрация с 15% отстъпка за Логистичната Бизнес Конференция

До старта на Логистичното събитие на годината на 10 октомври в София Ивент Център остават броени дни. Регистрирахте ли се?

[✕]

Тази новина е кратка, само за напомняне - на страницата на Логистичната Бизнес Конференция е събрана цялата информация за събитието. Там ще видите лекторите и темите, по които ще говорим.

Можете веднага да отидете на Регистрация и да запазите своето място в залата, защото на 15 септември изтича срокът на отстъпката от таксата за участие.

Убедени сме, че няма да изпуснете престижната бизнес среща, защото сме събрали силен отбор лектори за тазгодишната тема SMART, GREEN AND SUSTAINABLE TRANSPORT AND LOGISTICS, с дискусионен панел „Транспортът и логистиката във вихъра на промените“.

На 10 октомври в София Ивент Център ви очакват смели хора, успешни мениджъри, иновативни решения. Запознайте се с тях, научете от споделения им опит, задайте им въпросите, които ви вълнуват.

А можете да си тръгнете и с една от чудесните награди.

Не изпускайте възможността, която ви предоставяме: за 1 ден да научите много, да видите в експо зоната иновативни продукти и решения, да осъществите десетки нови контакти, да изживеете положителни емоции и да направите вдъхновени разговори на чашка кафе!

Не изпускайте и отстъпката за регистрация!

Златен партньор на събитието е ДИСКОРДИА. Премиум партньор е FROTCOM, Зелен партньор – VOLVO TRUCKS. Основен партньор на събитието е ТРАНСПРЕС, партньори са също ГОПЕТ ТРАНС и ШЕНКЕР. Наградите са осигурени от ДСВ Роуд и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Подкрепящ партньор на събитието е НСБС.
 

<< Обратно към новините