Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Какво пише в наръчника за стартъпи?

13.09.2023

Какво пише в наръчника за стартъпи?

Аналитичен доклад дава препоръки за успешно финансиране на стартъпи.

[✕]

Специализиралата в областта на технологиите платформа за рискови инвестиции SeedBlink, съвместно с маркетинговата агенция Promocrat публикуваха наръчник за стартиращи компании. Това колективно начинание, насочено към обучението на основатели на стартиращи предприятия, цели да предостави изобилие от безплатни и задълбочени материали. Сред темите на доклада са: финансиране, планове за стимулиране на служителите, маркетинг и насърчаване на прозрачни отношения между основатели и инвеститори. В наръчника са изложени изпитани идеи за превръщане на надеждни бизнеси в ефективни магнити за финансиране, посочват съставителите.
Европа е готова за технологичен ренесанс”, казва Андрей Дудой, съосновател и управляващ партньор в SeedBlink и допълва – „Разпространяването на придобитите знания се превръща в основно задължение за нас, за да можем да се усъвършенстваме и да се конкурираме със световните играчи. Нашият предишен опит, както триумфите, така и неуспехите, ни научиха на принципи, които могат да помогнат на нововъзникващите предприемачи да ускорят растежа си." В наръчника се разглеждат теми, касаещи както новите, така и опитните предприемачи.


Ангел Хаджиев, директор за България в SeedBlink, подчертава значението на извличане на поуки от пионерите, като казва: „Разрастващи се предприятия като Dronamics и Alcatraz AI са пример за потенциала на България, вдъхновяват следващата вълна от успешни предприемачи. Важно е да се учим от техния опит – както от успехите, така и от предизвикателствата. Усвояването на най-добрите практики проправя пътя към собствената история за подражание на следващото поколение стартъпи."

SeedBlink и Promocrat съобщават още, че на 26 септември от 16:00 ч. ще проведат безплатен уебинар на живо с въпроси и отговори, където наръчникът ще се коментира заедно с ключови лидери.


 

<< Обратно към новините