TollPass EETS – много повече от услуга за тол таксуване в Европа

10.10.2021

TollPass EETS – много повече от услуга за тол таксуване в Европа

Новата услуга на „Интелигентни трафик системи“ осигурява не само най-модерното електронно тол таксуване за 11 европейски държави, но и множество допълнителни удобства.

[✕]


 

TollPass EETS е с най-широко покритие на европейските пътища и с най-много опции за съдействие на превозвачите, което те получават онлайн в техния личен потребителски профил на TollPass.bg.

Тол таксуване в Европа – с един договор, един доставчик и едно бордово устройство

TollPass EETS е с най-широкия възможен обхват за тол таксуване с едно бордово устройство, като предлага отчитане в България (без допълнително оскъпяване), Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Швейцария и Полша, както и за белгийския тунел Liefkenshoek и германските тунели Warnow и Herren. На практика това са всички държави, които прилагат европейските принципи за тол таксуване - ЕЕTS.

Важно предимство и удобство за транспортния бранш е наличието на Полша в покритието на услугата TollPass EETS с наскоро обновената си тол система и увеличена до 3000км платена пътна мрежа. Като Национален доставчик на услуги и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“, Интелигентни Трафик Системи предоставя новата си европейска услуга с отчитане на пътни такси в България без допълнително оскъпяване.

Какво друго, освен заплащане на тол такси, предлага TollPass EETS?

TollPass EETS комбинира и улеснява сложните процеси на отчитане, фактуриране и заплащане на тол таксите за различните европейски държави в една достъпна и лесна за ползване комплексна услуга. Лидер в разработването и предоставянето на електронни услуги за пътно таксуване, ИТС прави новата услуга достъпна за своите клиенти изцяло онлайн чрез тол платформата си Tollpass.bg. Клиентите могат заявят EETS сертифицирани бордови устройства TollPass EUROBOX и да управляват своите превозни средства и онлайн договор чрез Tollpass.bg.

Услугата оптимизира разходите за тол такси и улеснява работата на водачите само с едно бордово устройство. Чрез тол платформата Tollpass.bg клиентите могат да получат подробни справки за разходването на сумите за пътни такси в различните държави и за различните МПС-та. Налични са изцяло счетоводни справки, удобни за директно осчетоводяване с фактури и разходни документи в профилите на клиентите. В секция "Информация по държави", TollPass предоставя актуална информация за всички новости в тол таксуването в различните държави, регулаторни промени и въвеждане на нови изисквания наложени от администрациите и друга полезна информация, която може да послужи на момента на шофьорите или флийт мениджърите да реагират и избегнат забавяне в пътуването или друго неудобство.

TollPass EETS ще става все по-ценна услуга за международните превозвачи, тъй като ще разширява обхвата си и към нея ще се присъединяват все повече държави-членки. Така че то представлява бъдещето на тол таксуването като дигитално, лесно и удобно за транспортния бизнес.

<< Обратно към новините