Регистрирайте се за 8. издание на Логистична Бизнес Конференция на 27.10.2020 г.!

MEGA Light 3 с по-ниска цена до края на годината

12.10.2020

MEGA Light 3 с по-ниска цена до края на годината

Същото качество на по-ниска цена - това ще получат тези, които до края на годината си закупят налични полуремаркета MEGA Light 3, с кубатура от 55 куб.м от Otto Trailer България.

[✕]

 

Казано с други думи – промоцията важи до изчерпване на наличните машини от складовете на фирмата в България, Румъния и Полша.

„Моделът е окомплектован с всичко, което предлагаме като стандарт, казва Кирил Николов от Otto Trailer България. - Клиентът няма да получи по-малко за по-ниската цена, която предлагаме.“

[✕]


Полуремаркетата са стандартно изработени с алуминиева броня, което значително олекотява тяхната конструкция. Те са три осни, като осите са Saf-Holand и то усилената версия – custom design. Оборудвани са със спирачна система Knorr-Bremse iLvl, хидравличен цилиндър HYVA и електрическа система Aspöck.

Гумите като стандарт са Bridgestone Duravis, а допълнително в комплектовката на полуремаркетата влизат кутия с инструменти и резервоар за вода.Полският производител MEGA е традиционен производител на типови полуремаркета за превоз на зърно, пясък, чакъл и други насипни материали. От 3 години фирмата е собственост на Benalu Group, която направи значителни инвестиции в производствените мощности и това се отрази положително на продажбите на машините. Всички полуремаркета са оборудвани с премиум части, което е гаранция за доброто им представяне в практиката.

Otto Trailer България е дъщерно дружество на румънската фирма Otto Trailer, която от 2008 г. е официален представител на MEGA за Румъния, а от 2020 г. и за България. Фирмата работи в тясно сътрудничество с клиентите, като машините се окомплектоват и оптимизират според техните нужди и желания.

Полуремаркетата бяха представени официално на българския пазар миналата година. В същото време, те се предлагат на една много добра за нашия пазар цена.„Ние винаги сме близо до нашите клиенти, като постоянно поддържаме обратна връзка с водачите, разяснява Богдан Тиганус, управител на Otto Trailer. – Техните предпочитания и препоръки ние свеждаме до производителя и това помага за постоянната оптимизация в конструкцията на машините.“

За повече информация за полуремаркетата MEGA и промоцията на модела MEGA Light 3 обръщайте се към:

Кирил Николов – 0894 929382
Даниел Симеонов – 0893 313113


Може да отправите своите запитвания и на фейсбук страницата на фирмата ТУК.

<< Обратно към новините