22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Интерактивна карта показва ремонтите на германските магистрали

10.09.2019

Интерактивна карта показва ремонтите на германските магистрали

Германското правителство пусна уебсайт с интерактивна карта, който включва всички текущи ремонтни дейности по магистралите в страната. С този инструмент превозвачите и спедиторите могат да планират маршрутите си, за да избегнат задръстванията по-ефективно.

Интерактивната карта, която можете да намерите на www.baustellen-check.de е създадена в рамките на Profund - програма на германското министерство на транспорта, и в сътрудничество с Федералния орган за пътищата (BASt), за да помогне на шофьорите да избегнат и прясно обновените пътни участъци.

Това решение не само ще спести време на шофьорите, но също може да окаже положително влияние и върху безопасността по германските пътища. Строителните работи се извършват на много участъци от магистралите в Германия и почти всеки ден там се случват инциденти (много често в резултат на сблъсък между превозни средства в задръстване или на стеснен участък.

<< Обратно към новините