НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. ЛОГИСТИКА! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Мултивак България разширява производството

14.08.2019

Мултивак България разширява производството

След като миналото лято бе открит и пуснат в експлоатация завод Мултивак България Продакшън, местното производство се разширява с нова инвестиция от 2,5 млн. евро.

С нея ще бъдат закупени нови машини за металообработване, като през септември 2019 г. ще стартира производство на контролни табла за Групата MULTIVAC. С това ново производство ще бъдат създадени още 20 работни места и до края на 2019 г. персоналът на завода ще наброява 162 души.
В новата инвестиция на българският завод са включени разнообразни преработвателни съоръжения на Trumpf, един от глобалните лидери в производството на металообработващи индустриални машини, който е доверен доставчик на Групата MULTIVAC . В новия инвестиционен проект са включени машини автоматизирано лазерно заваряване, две автоматизирани системи за разкрояване на метални листове, пробивна лазерна машина и машина за огъване.

[✕]


Мултивак България Продакшън ЕООД разполага с голяма и модерна логистична база, включваща модерен склад, център за обучение и административна и социална сграда. В административната сграда се помещава и търговската дъщерна компания отговаряща за територията на България. В производствения комплекс работи и международен споделен сервизен център за ИТ, стратегически покупки, проектиране и обслужване.
MULTIVAC е един от водещите световни доставчици на опаковъчни решения за всички видове храни, за медицински и здравни продукти, както и за промишлените стоки.

<< Обратно към новините