22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

DHL партньор на Decathlon в разгръщането на веригата на доставки

08.08.2019

DHL партньор на Decathlon в разгръщането на веригата на доставки

По време на конференция във виетнамския град Хо Чи Мин компаниите DHL и Decathlon споделиха какви усилия стоят зад управлението на мултинационална верига на доставки.

[✕]

DHL Global Forwarding е партньор на базираната във Франция компания за спортни стоки Decathlon като се грижи за международните supply chain операции на ритейлъра.

Организацията на работа позволява на Decathlon да складира над 22 400 вида стоки, като покрива над 85 различни вида спорт.

Марк Майер, оглавяващ International Supply Chain дивизията на DHL Global Forwarding, обясни, че логистичните операции на Decathlon за Виетнам и Тайван се контролират от т.нар. Контролна кула (DHL Control Tower). Чрез нея се проследява изцяло работата на логистичните екипи на Decathlon, движението на стоки от производствени бази във Виетнам и Тайван към Бразилия, Канада, Китай, Колумбия, Европа, Индия, Малайзия, Мароко и Сингапур.

[✕]

Този тип сложни вериги на доставки с представителства в редица локации и превоз до множество дестинации се изправя пред предизвикателството за по-голяма прозрачност и контрол за оптимизиране на операциите и намаляване на разходите.

<< Обратно към новините