22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

БДЖ с информация в реално време за движението на влаковете

11.02.2019

БДЖ с информация в реално време за движението на влаковете

Подобрения в информационното обслужване на своите клиенти за движението на влаковете в страната въвежда БДЖ-Пътнически превози ЕООД.

За целта е разработена нова функция в официалната страница на БДЖ, чрез която се предоставя информация в реално време за движението на влаковете в страната. Услугата е достъпна чрез активния бутон "LIVE електроно табло", който се намира в началната страница на сайта на дружеството. При въвеждане на конкретна гара всеки потребител може да проследи има ли закъснение на интересуващия го влак, с колко минути и кога се очаква да пристигне или замине от съответната гара. Така всеки потребител може да проверява за закъснения на влаковете и през мобилното си устройство.
Новата функция напомня на съществуващата такава за електронните табла, но вече е усъвършенствана с информация за всички гари и за движението на влаковете в реално време.

<< Обратно към новините