22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Дискордиа и Шенкер с отличия True Leaders

07.12.2018

Наградите се връчват за високи корпоративни резултати

Дискордиа и Шенкер с отличия True Leaders
​​​​​​​На събитието присъстваха мениджъри на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации

За шеста поредна година инициативата True Leaders на ICAP България награждава български компании, лидери в своя сектор от икономиката.

За да бъдат  наградени, фирмите трябва да отговарят на следните критерии: да са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2017 г., да са увеличили броя на своя персонал (за 2017 спрямо 2016 г.), да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1) и да заемат водещо място в сектора, в който оперират.        

Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group.

Дискордиа бе отличена като най-добрата компания в България в сектор Транспорт, складиране, спедиция. Наградата бе връчена на стилна церемония в Rainbow Plaza в София, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес. Приза от името на компанията получи Калин Петров, зам.–изпълнителен директор и председател на Борда на директорите. 

„За нас наградата True Leaders е ярко признание за огромната мотивация и последователните усилия, с които разгръщаме бизнеса си и благодарение на които растем стабилно и с бързи темпове. Плановете ни за бъдещето са още по-смели, като ще продължаваме да поддържаме високо ниво на работа и отлично качество на предоставяните услуги“, сподели по време на церемонията Калин Петров.
В категория Спедиция и логистика отличие получи Шенкер ЕООД. Наградата бе връчена на Зоран Лазороски.

На събитието присъстваха повече от 250 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

ICAP Group e една от компаниите, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като Агенция за кредитен рейтинг. Престижните отличия True Leaders се връчват за шеста поредна година на компании от различни сектори, отчитащи най-добри бизнес показатели на база на официално обявени данни.

<< Обратно към новините