22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Гуру на дигиталната трансформация пристига в София

08.10.2018

Гуру на дигиталната трансформация пристига в София

Специално за логистичното събитие на годината от Австрия пристига Бранислав Вуйович. Наричат основателя и президент на New Frontier Group  “гуру на дигиталната трансформация“.

Той е един от най-търсените говорители на бизнес форуми  и в университети, защото в своите презентации и лекции не само дава конкретни примери от практиката, но и вдъхновява смели идеи. А когато има добри идеи, те неизбежно вдъхновяват и аудиторията.

New Frontier Group е създадена през 2006 г. и днес е лидер на пазара на дигитална трансформация в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), като разполага с 2400 висококвалифицирани служители.  Бранислав Вуйович отговаря за стратегическото развитие на компанията със специален фокус иновациите и дигиталната трансформация.

Всеки, който дойде на 25 октомври в София Ивент Център, ще може не само да чуе лектора-вдъхновител, но и да установи личен контакт с него, който със сигурност ще му бъде полезен. За да не пропуснете шанса си, запишете се още днес

  ТУК


Кога една конференция е успешна? Когато организаторите успеят да съберат на едно място лектори-визионери, лектори-вдъхновители и лектори-анализатори.

Ще ви запозная само с двама от тях.

Явор Панталеев е прокурист на на Ойрошпед – първото частно дружество в България за спедиция и логистика, създадено през 1990 г.


Лекторът избра да  говори не за логистика, а по темата “Практически ключове за успех на организацията”. Той е убеден, че основен фактор за успеха е умението на мениджъра да анализира и управлява информацията и работните процеси.

А как се създават такива умения? Как да изберете своя фокус? С какви проекти да развивате фирмата си? Какви цели да си поставите и как да ги постигнете? Как работата на мениджъра да има позитивно отражение върху работата на екипа?

Показвайки ви практическите ключове за успеха на вашата организация, Явор Панталеев ще ви помогне да си отговорите на горните въпроси.

А ако ви интересува как се създават нови бизнес модели, непременно трябва да чуете лектора Христо Христов.

През 1992 г. той създава във Варна фирма за международен транспорт и логистика с името Дискордиа. По-късно основава компании под марката Discordia в Румъния и Украйна. Започвайки бизнес с автомобилен транспорт и спедиция, той развива стъпка по стъпка дивизии за железопътен, контейнерен, въздушен и мултимодален транспорт. През 2008 г. мениджърът създаде нов бизнес модел за превоз на товари в ЕС, който влезе напълно в действие до 2012 г. Основни елементи на бизнес модела включват оперативна ефективност, постоянно намаляване на разходите чрез внедряване на иновации и нови технологии и устойчивост за висок растеж. Успешното внедряване на бизнес модела беше добре прието и оценено на най-високите управленски нива в производителите на оригинално оборудване и доставчиците.

 

Всички лектори на шестата Логистична бизнес конференция, можете да видите

  ТУК

 

<< Обратно към новините