22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Дирк Хоoфт – лектор на Логистичната бизнес конференция

08.10.2018

Дирк Хоoфт – лектор на Логистичната бизнес конференция

Специално за логистичното събитие на годината на 25 октомври в София пристига експерт от Алианса за иновации в логистиката в Европа – ALICE.

Г-н Хоофт има експертиза в управлението на проекти за иновации и има широк международен опит. Известен е с уменията си да свързва хора и организации. Работи в Холандия като Старши съветник Логистична колаборация за Argusi, участва с Argusi в проект на Horizon 2020 - CLUSTERS 2.0. Дирк Хоoфт е ръководил Европейски изследователски проект за Хоризонтално сътрудничество във веригата на доставки. 11 години е бил CEO на HIDC (Холандски съвет за международна дистрибуция).

За да научите от г-н Дирк какво е хоризонтално сътрудничество във веригата на доставки и какво се случва по тази верига в глобален мащаб. Ако се колебаете дали да го направите, задайте си въпроса дали направихте досега всички онези стъпки, които водят към интересни и иновативни проекти? Вероятно не ви харесва, че много от иновационните проекти се извършват „зад завесите“ на отделните фирми. Логистичната бизнес конференция има силата да повдигне тези завеси и дава възможност всеки от участниците в залата да формулира по-ясно от каква иновация се нуждае фирмата, за да имат продуктите й по-голям успех.

На конференцията ще говори и един лектор от България, който също притежава умението да променя модела на мислене, без да използва кристална топка или магическа пръчка.


Георги Тодоров е управител и водещ треньор на ReExe – тренинг компания, създадена да помага на фирмите да изградят силни екипи по продажби. Той е озаглавил темата си като математическа формула „Продажбите – или защо успяващите предпочитат да разделят 1 на 2, вместо 2 на 0?“. Но лекторът няма да говори с математически формули, а ще предизвика аудиторията да мисли по различен начин върху процеса на продажбите. Поканихме го, защото знаем, че по традиция в София Ивент Център на нашето събитие идват хора, които търсят нови посоки на бизнес с добавена стойност.

ЛЕКТОРИТЕ,които можете да чуете единствено на шестата Логистична бизнес конференция и да поговорите с тях във времето за дискусии и комуникации, се увеличават всеки ден.

Генерален спонсор на събитието е Frotcom България.
Спонсори на шестата логистична конференция са Гебрюдер Вайс и Транспрес. Специален спонсор е IVECO. Традиционно и тази година ще има томбола с големи награди сред присъстващите, този път осигурени от Йобстел България.

Вижте и ПАРТНЬОРИТЕ на шестата Логистична бизнес конференция.

<< Обратно към новините