22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Оптимизирай доставките, увеличи продажбите!

08.10.2018

Оптимизирай доставките, увеличи продажбите!

Какви са най-новите тенденции във веригата на доставки, как еволюира логистиката и по какъв начин новите технологии трансформират компаниите и товаропотоците - това е само малка част от темите, които ще бъдат дискутирани на шестата Логистична бизнес конференция.

Тя ще се проведе на 25 октомври в София Ивент Център (SEC) в Парадайз център, София.
И тази година сред лекторите ни са уважавани експерти и мениджъри, сред които Дирк Хоофт, отговарящ за комуникации и стратегии в Европейската технологична платформа ALICE (Алианс за иновации в логистиката чрез сътрудничество), Зоран Лазороски, управляващ директор на ДБ Шенкер в България и Македония, Жером Шевроле, регионален мениджър за Балканите и генерален мениджър на GEFCO България и Румъния, Явор Панталеев, прокурист на Ойрошпед, Михаел Войч от Gebhardt Intralogistics Group, Полина Вестерхофен, отговаряща за правните и маркетингови въпроси на ЛогиСофт, Георги Тодоров, управител и водещ треньор на ReExe и много други.

Повече за тях може да видите ТУК.

Вече може да направите своята регистрация ТУК

Логистичната бизнес конференция е престижен форум, където участниците научават добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Но тя е и нещо повече - място за среща на логистичния бранш у нас, където на чаша кафе се осъществяват неформални срещи и разговори с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия.
Във форума участват още и фирми, предлагащи ИТ продукти и услуги, автоматизирана складова техника и системи за интралогистична автоматизация на PLC ниво.
За първи път ще се включи тандемът Gebhardt Fördertechnik GmbH - една от водещите световни компании в логистичния бранш, и ЛогиСофт - официален техен партньор в България.
Генерален спонсор е Frotcom България. Спонсори на логистичната конференция са още Гебрюдер Вайс и Транспрес. Специален спонсор на събитието е IVECO. Традиционно и тази година ще има томбола сред присъстващите, като този път наградите се осигуряват от Йобстел България.

А това са ПАРТНЬОРИТЕ на шестата Логистична бизнес конференция.

<< Обратно към новините