22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

одело Фарба избгражда логистичен хъб у нас

12.09.2018

одело Фарба избгражда логистичен хъб у нас

Заводът за фарове на Мерцедес край Пловдив на одело Фарба България търси логистици и складов персонал за логистичния хъб, който ще изгради у нас.

Необходими са мотокаристи, електрокаристи и всички специалисти, свързани с логистика. В този логистичен център ще се внасят продуктите от завода на турската компания в Китай и ще се дистрибутират до клиентите им в Европа
Освен това турската компания създава развоен център в София. R&D звеното се нуждае до края на 2018 г. от 15 CAD дизайнери (конструктори) / машинни инженери. Това ще бъде третото развойно звено на фирмата след тези в Германия и Турция.
В момента компанията усилено строи високотехнологичен завод за фарове на Мерцедес в зона Куклен, част от Тракия икономическа зона и вече стартира кампания за набиране на персонал.
„По предварителни разчети през януари 2019 г. трябва да внесем машините и производствената техника и да започнем нейното инсталирането в завода. Затова първо търсим електротехници и механици, които да изпратим на обучение в Турция“, обясни за медиите Десислава Николова, мениджър „Човешки ресурси“ на „одело Фарба България“.

<< Обратно към новините