22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

XPO Logistics се грижи за логистиката на Tour de France

12.07.2018

XPO Logistics се грижи за логистиката на Tour de France

XPO Logistics отново е официален логистичен партньор на 105-тото издание на Tour de France - едно от най-големите спортни събития в света.

Компанията има честта да поеме за 38-ми път транспортните операции на популярното състезание. Тя ще осигури логистична подкрепа за 21 етапа от тура, превозвайки около 360 тона оборудване над 270 000 километра.

Специалистите по логистика на XPO Logistics се подготвят за Tour de France през последните 5 месеца. Велосипедистите ще финишират в Париж на 29 юли.

45 XPO камиона и екип от 55 водача пътуват заедно със състезателите, превозвайки бариери, подиуми, врати, бои за настилките, аудио и видео оборудване, както и стоки от спонсорите.

Други големи състезания, подкрепяни от XPO Logistics, са Arctic Race в Норвегия, Парижкия маратон, Evian Golf Championship, Световното турне по фрийрайд, Купата на Франция (футбол) и Tour de France à la Voile (ветроходство).

<< Обратно към новините