22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Pall-Ex Group стартира Nexus

04.07.2018

Pall-Ex Group стартира Nexus

Мрежата направи скок към постигането на своята визия за Европа чрез значителна инвестиция в нов софтуер, който ще преобрази интерконтиненталния палетиризиран транспорт и ще ускори неговата международна стратегия за растеж.

След 15 месеца разработка, Pall-Ex Group стартира Nexus: механизъм за рационализиране и подобрение на междупартньорската комуникация и проследимост посредством свързването на всички национални системи за управление на транспорта в цяла Европа. Eдинното решение, обслужва нуждите както на английските членове и клеинти на Pall-Ex Group, така и на европейските партньори. Ключовите преимущества на Nexus включват подсилването на възможностите за международни пратки чрез многоезични и многовалутни Pall-Ex Connect опции, както и улеснен процес за заявки на национални и международни услуги.

Кевин Буканан, изпълнителен директор на Pall-Ex, споделя: "Разработваме иновативни и модерни технологични решения, за да отговорим на клиентските очаквания и за да подсигурим ефективността на международните ни транспортни услуги, запазвайки елемента на семплост за нашите потребители, е истинската движеща сила зад разработката на Nexus. Създаването на новия продукт ни позволява да отговорим на текущото търсене от нашата мрежа, но също така и да подготвим мрежата за бъдещето като подсилваме нашата IT инфраструктура, за да можем да се адаптираме към променящите се изисквания и да продължим нашето международно разрастване. Когато пратката не отговаря на стандартните размери, Nexus се превръща в приспособление за офериране с международен мениджър за доставки на разположение, за да осигури адаптирано решение.“

Pall-Ex Group е формирана от Хилъри Дивей през 1996 и е мрежа от висококачествени превозвачи, които си сътрудничат, за да предложат водещи услуги за дистрибуция на палетизирани пратки на територията на Англия, Европа и отвъд. С централен офис и основен Английски дистрибуционен център в Мидландс, Pall-Ex се е разрастнала феноменално от своето зараждане в 1996 г.

 

<< Обратно към новините