22. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2019. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Изложители от класа на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018

06.06.2018

Изложители от класа на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018

Фирми ще покажат продукти и услуги за складова и транспортна логистика на предстоящото изложение ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018.

Най-много са компаниите, които предлагат подемно-транспортни машини. Това са Евромаркет Кари, официален представител за карите TOYOTA, COMBILIFT и SMV Konecranes, Сигма България, официален представител за карите UNICARRIERS, Стротех, официален представител за карите HYUNDAI, Хайстер БГ, официален представител на карите HYSTER, Инжконсулт, официален представител за карите на EP EQUIPMENT, Хели България, официален представител на машините HELI  и българския производител на подемно-транспортна техника Вени и Ко.
Посетителите ще могат да се запознаят с различни видове стелажи на щандовете на Джи Ти Ти, представител на METALSISTEM, Евромаркет Кари, Логистични системи и Рафекс-М.
Добре представени е и сектора за баркод системи и складов софтуер. Продукти и решения от тази област ще представят Баркод Системи България, официален представител на Zebra Technologies Inc, Булнекс, платинен партньор на HONEYWELL, Дилком България, дилър на Datalogic и производител на самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, Елтрейд, партньор на SAP и Оптим-Ал, доставчик на IT решения и софтуер.
Почистваща техника ще предложат СТАМ Тех, представител на ЕUREKA и Евромаркет Кари, представител на Hako.
На щанда на София Франс Ауто посетителите ще могат да разгледат Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES.
Останалите участници в изложението са Новоферм Балкан, официално търговско представителство за индустриалните врати и рампи Novoferm, АНЛ България, вносител на опаковъчни машини, NANOCHEM България, представител за индустриалните подови покрития NANOCHEM и учебен център за подготовка на водачи на кари, автомобили и строителна техника Професионал БГ.
Всички изложители ще представят най-новите си продукти и са готови да отговорят на всякакви въпроси на посетителите. Съществен плюс на форума е, че машините ще могат да се тестват в реална складова среда.

Времето и мястото на срещата са известни - 14-ти и 15-ти юни 2018 г. в новия cargo-partner iLogistics center, София, ул. Подполковник Васил Златарев 44 А.

<< Обратно към новините