Удобен софтуер помага на дистрибуторите

10.11.2017

Удобен софтуер помага на дистрибуторите

Как по-успешно и ефикасно могат да се извършват мърчандайзинговите дейности можеше да се научи на семинара "Бизнес информационни системи и решения за управление на мърчандайзинга", организиран от Баркод Системи България.

В началото Юри Ангелов, управител на фирмата, направи преглед на промяната в модела на дистрибуция. Той подчерта, че ако допреди сблъсъка между търговците на едро е бил в директните продажби, днес той се пренесъл вътре в самия магазин.
След това Стамен Дулевски, директор Управление на проекти в компанията, направи демонстрация на софтуерния продукт за управление на мърчандайзингови дейности Mobee Ask. Тя е предназначена за големи и средни производители и дистрибутори на бързооборотни стоки. Той показа възможностите на платформата и как се работи с нея - както на мобилните устройства, така и при бек офиса.
Интересът в залата към презентацията беше доста голям, като участниците засипаха с въпроси лектора по отношение на различни функции на системата.
Последният лектор Благой Лашев, търговски директор в Баркод Системи България, направи преглед на мобилните устройства, които могат да се използват в мърчандайзинга и спецификата при тяхното инсталиране, конфигуриране и поддръжка. На края той разгледа някои много напредничави реални и футуристични концепции и системи в дистрибуцията и търговията на дребно, които хвърлят поглед към бъдещето на сектора.

<< Обратно към новините