Нови мобилни компютри от Zebra Technologies

15.11.2016

Нови мобилни компютри от Zebra Technologies

TC51 и TC56 покриват изискваниятa на бизнеса и служителите за лесна употреба и висока сигурност. Те притежават дизайн, наподобяващ този на потребителско устройство и в същото време имат устойчивостта, функционалността и сигурността, които бизнесът изисква. Предназначени са за различни приложения в търговията и дистрибуцията, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.

[✕]

TC51/TC56 притежават 5-инчов капацитивен сензорен екран, който може да се използва и с писалка, с ръкавици или когато е мокър. Осигурява отлична видимост дори и на силна слънчева светлина. 1.8 GHz шест-ядрен 64-битов процесор гарантира безпроблемно използване на всички бизнес приложения. Процесорът консумира 15% по-малко енергия и в същото време приложенията работят 5 пъти по-бързо. Операционната система е Android Marshmallow, но ще се поддържат и следващите две  версии на Android – N и O.

Една от основните разлики между потребителските устройства и индустриалните са показателите за устойчивост. TC51 и TC56 понасят многобройни изпускания върху бетон или във вода и могат да се използват в запрашени помещения. Corning Gorilla Glass покритието осигурява индустриална защитеност на два от най-уязвимите компонента – сензорния екран и сканиращия прозорец.

Сканиращият модул SE4710 и PRZM Intelligent Imaging технологията правят възможно моменталното разчитане на линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран, дори ако са повредени, замърсени или зле отпечатани. Големият работен диапазон и широкото зрително поле позволяват да се сканират големи баркодове и такива на разстояние до 60 см. Скенерът работи безотказно, без нужда от прецизно насочване към баркода и без необходимост от паузи между отделните сканирания.

4300 mAh батерия осигурява работоспособност на устройството в продължение на 14 часа – обезпечавайки дори най-дългите работни смени. Батерията се сменя бързо и лесно, като при смяната устройството може да остане включено.

Wi-Fi моделът - TC51 поддържа най-бързата съвременна безжична връзка. TC56 поддържа Wi-Fi и 4G LTE жична връзка, което го прави подходящо устройство за работа както на закрито, така и на открито.

TC51/TC56 се характеризират още с:

- Пълна гама аксесоари, които правят устройствата съвместими с всякакъв тип работен процес

- 13 MP задна камера със светкавица

- Програмируеми бутони на гърба на устройството и от двете му страни

- Говорители, които осигуряват 4 пъти по-голяма сила на гласа от тази при смартфоните, както и технология за премахване на странични шумове

- Две конфигурации според нуждата на клиента – стандартна: с включени Google Mobile Services (GMS) и професионална: без GMS – за по-високо ниво на поверителност и сигурност

- Mobility DNA - софтуерни инструменти за бизнеса

<< Обратно към новините