Zebra 3600 са създадени за тежки индустриални условия

07.04.2016

Zebra 3600 са създадени за тежки индустриални условия
Серията се нарича 3600 и се състои от 12 модела

Zebra Technologies, дефинира изцяло нова категория „ултра-устойчиви“ ръчни баркод скенери, създадени за работа в тежки индустриални условия.

[✕]

Когато става дума за сканиране на баркодове в склада или на производствената линия, всяка секунда е от значение. От бързината и точността на сканирането пряко зависят продуктивността на служителите, ефективността и качеството на предлаганите продукти и услуги. Баркод скенерите Zebra 3600 поставят нов стандарт за качество на сканирането, устойчив дизайн и управляемост.   

Zebra 3600 са серия индустриални скенери, която се състои от 12 модела, с изключително високи показатели за устойчивост. Всички представители на серията са устойчиви на многократно изпускане от 2,4 м върху бетонова повърхност – спецификация, която прави 3600 с 23% по-здрави от съществуващите на пазара скенери. Те запазват нормална работоспособност след 5000 последователни падания от 1 м и могат да устоят на цялостно потапяне във вода за 30 минути. Скенерите имат степен на защита от прах и влага IP67 и са единствения модел, който предлага IP65-защитен кредъл – предоставяйки цялостно безжично решение. Могат да работят при изключително ниски или високи температури, дори и във фризер.

Скенерите Zebra 3600 разчитат моментално линейни и двумерни баркодове от хартия или от екран, дори когато баркодът е повреден, замърсен или под опаковъчно фолио. Работният им обхват е с над 30% по-голям в сравнение с останалите продукти на пазара. Разнообразието от 12 модела гарантира, че могат да се задоволят всякакви специфични изисквания на склада или производството. Освен за сканиране, 3600 може да се използва за снимане на изображения, документи, подписи и др., а многобройните поддържани OCR шрифтове правят възможно бързото и лесно трансфериране на OCR данни. Bluetooth моделът е с Bluetooth 4.0 (Low Energy), който гарантира изключително бърза безжична връзка при максимална енергийна ефективност.

Друга характеристика, с която се отличава новата серия баркод четци е лесното им управление. С инструментите, предоставени от Zebra (123Scan2 и Scanner Management Service), ИТ мениджърите могат дистанционно да конфигурират, обновяват, управляват и следят статуса на батериите на всички индустриални устройства на компанията.

Безжичните модели се предлагат с литиево-йонна батерия Power Precision+ от 3100 mAh. Освен това, всяко устройство има вграден уред за измерване на батерията, който дава точна информация за статуса във всеки един момент, както и за тяхното „здраве“ – дали са надеждни или подлежат на смяна.

Zebra Technologies е водещ световен производител с над 35 години опит на пазара. Баркод Системи България, като партньор на Zebra Technologies от най-високо ниво, вече предлага новите баркод скенери на българския пазар. Баркод Системи България ООД е българо-великобританска фирма, част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа – IBCS Group.

<< Обратно към новините