Ролпласт започна строителството на новия си склад

19.04.2018 

Производителят на дограми и щори Ролпласт Груп стартира строителството на новия си склад на едро и административна база на стойност 7 млн. лв.

Още

Релсовият път Пловдив-Бургас е готов за двойно повече товари

18.04.2018 

След завършването на тягови подстанции (ТПС) Ямбол, Карнобат и Бургас, са увеличени двойно електрозахранването и товарният капацитет жп линията между Пловдив и Бургас.

Още

IFOY 2018: Кой има най-доброто Интегрирано складово решение

18.04.2018 

В категорията Интегрирано складово решение в конкурса International Forklift of the Year - IFOY 2018 номинираните кандидати са двама, като надпреварата е оспорвана.

Още

ЕФСИ търси рискови проекти

17.04.2018 

Ключово препятствие пред ефективността на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ) е липсата на проекти. А голяма част от тези, които се предлагат, са с нисък риск и могат да се реализират само с частни средства, т.е. не представляват интерес за Плана Юнкер.

Още

IFOY 2018: Кой ще бъде Special of the Year?

17.04.2018 

В категорията Special of the Year в конкурса International Forklift of the Year - IFOY 2018 номинираните кандидати са трима. Вижте какви са заключенията на тестовия екип за тях.

Още

Логистичните компании плащат на мъжете повече, отколкото на жените

16.04.2018 

Голяма част от транспортно-логистичните компании плащат повече на служители мъже, отколкото на жени.

Още

Търсят се пари за жп линиите на Западните Балкани

16.04.2018 

Как страните от Западните Балкани да могат да намерят по-евтино финансиране за развитието на собствената си жп инфраструктурата? На този въпрос се опита да отговори срещата на високо равнище на тема „Подкрепа от ЕС за развитието на железопътния транспорт в България и Западни Балкани: настоящи възможности и бъдеща перспектива“.

Още