Кампанията „Виждам те. Виждаш ме.“ на Volvo Trucks стартира в България

19.04.2019 

С демонстрация в софийското училище „Елисавета Багряна“ стартира в България глобалната образователна кампания на Volvo Trucks „Виждам те. Виждаш ме.“ Нейната цел е да направи по-безопасно присъствието на велосипедисти и товарни автомобили по улиците и пътищата.

Още

Нови сервизни ванове за сервизните центрове на IVECO в България

19.04.2019 

Осемте оторизирани сервизни центъра на IVECO в България получиха по един чисто нов сервизен автомобил IVECO DAILY 35S14S V, изцяло оборудван в съответствие с качествените стандарти на италианската марка. Чрез тях на клиентите на IVECO се предлага 24-часово мобилно сервизно обслужване, за да се сведе до минимум времето за престои на превозните им средства.

Още

Кофас: Търговията се променя, но остава двигател на растежа на икономиката

19.04.2019 

Темата на седмата годишна конференция по управление на риска, организирана от Кофас България, беше „Търговията и промените: Нови хора, нови пазари”.

Още

WTO започна строителството на логистичен център

19.04.2019 

С церемония по първа копка и водосвет, в присъствието на вицепремиера по икономическата и демографската политика Марияна Николова, бе даден старт на строителството на логистичния център на World Transport Overseas (WTO).

Още

Започна записването за ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ

19.04.2019 

Вече може да се регистрирате за участие в MasterClass: Управление на склада и доставките.

Още

Открийте виртуално нови служители

19.04.2019 

На 16 май между 11:00 и 17:00 часа, за пета поредна година, ще се проведат “Виртуални дни на кариерата”.

Още

1 млрд. инвестиция за безпилотни автомобили

19.04.2019 

Водещият японски автомобилен концерн Toyota, банката SoftBank и производителят на автомобилни части Denso инвестират 1 млрд. долара в технологично подразделение на Uber за разработка на безпилотни автомобили.

Още