TRANSFER.FESTIVAL среща IFOY AWARD

06.03.2023

TRANSFER.FESTIVAL среща IFOY AWARD

Най-голямата световна награда за интралогистика - IFOY AWARD, си сътрудничи с TRANSFER.FESTIVAL на Digital.Hub Logistics и Fraunhofer Institute for Logistics and Material Flow IML.

Преди IFOY AWARD Night 2023 да започне в 18:00 ч. на 22 юни в Dortmunder U, финалистите на IFOY AWARD и участниците във фестивала активно ще оформят 2 сесии по темите за автоматизация и устойчивост в помещенията на Fraunhofer IML – следвайки мотото на фестивала "make, transfer, network".

Между 9:30 ч. и 17:00 ч. участниците във фестивала могат да избират от общо 14 сесии – включително теми по актуални тенденции като блокчейн или отворен код в логистиката. Вместо PowerPoint слайдове и безкрайни лекции, ще се използват иновативни и интерактивни формати като дебати или аквариуми. „Искаме да вдъхновим трансфера на знания от науката към бизнеса и обратно. Това не работи с маратонска лекция, а само интерактивно в дискусия. Тук се изискват знания, но също така и смелостта да изразиш мнение“, подчертава Анита Вюрмсер, председател на журито на IFOY AWARD.

Третото издание на TRANSFER.FESTIVAL ще бъде обогатено с лабораторни обиколки, които предлагат поглед зад кулисите на Fraunhofer IML. Ще бъдат демонстрирани разработки като дронове, екзоскелети и автономни мобилни роботи (AMR). По време на обедната почивка с музика на живо ще има възможност за интензивен нетуъркинг.

В 18:00 ч. празничната вечер на IFOY AWARD с финалистите от 2023 г. и поканени гости от бизнеса, науката, политиката и медиите ще започне в Dortmunder U. Повече от 250 поканени гости от 7 държави се очаква да присъстват на празника, който ще се проведе на терасата на историческата бивша пивоварна кула на пивоварната Dortmunder Union. По време на награждаването ще стане ясно кои от 25-те номинирани машини, устройства и решения в общо 7 категории ще бъдат отличени с „Оскар за интралогистика“. Всички финалисти ще преминат през триетапния IFOY одит на IFOY TEST DAYS като част от TEST CAMP INTRALOGISTICS на 29 и 30 март в Messe Dortmund, а след това международното жури ще вземе решение.

<< Обратно към новините