Робот тръгна на турне

20.01.2021

Робот тръгна на турне

Германската компания Magazino продължава до 2021 г. демонстрационната обиколка на роботите си за пикиране TORU сред потенциалните си клиенти.

  

Ще бъдат посетени компании, които имат интерес към тази технология, в Белгия, Холандия, Германия, Полша и Обединеното кралство. Интелигентни роботи помагат на фирмите за мода, електронна търговия и 3PL да намалят разходите за пикиране и обработка на стоките.

Наскоро одобрените ваксини дават надежда, че ограниченията, свързани с пандемията на COVID-19, скоро ще бъдат премахнати. В момента повечето публични събития като търговски изложения и конференции са отменени, а те са обичайното място, където компании търсят нови технологии и иновации. Затова Magazino реши да стартира демонстрационна обиколка, като покаже възможностите на робота TORU директно в склада на клиента. Автономният робот взема, съхранява и транспортира стоки заедно с хората.

„Убедени сме, че гъвкавата и мащабируема автоматизация е решаваща част от бъдещия ни растеж в електронната търговия, каза Ромина Регенер, ръководител на веригата за доставки в производителя на обувки Berkemann. - За нас беше много полезно да видим системата да работи в собствената ни складова инфраструктура. Видеообажданията могат да заменят много бизнес срещи, но нищо не може да се сравни с демонстрация на продукта, която можете да гледате лично. Да видим робота в нашата складова среда е дори по-впечатляващо, отколкото на търговско изложение."

Посещението във всяка компания трае 2 дни. В първия инженер на Magazino настройва робота за работа в конкретния склад и се провежда семинар за оценка на текущите складови процеси и определяне на потенциални подобрения чрез използването на TORU. На втория ден клиентът може лично да наблюдава как роботът пикира стоки в собствения му склад и да коментира неговите възможности с представители на производителя.

<< Обратно към новините