Техника и технологии

Стартира проект за внедряване на ИнБулМарС 2

С изпълнението на проектa ще бъде доставен, инсталиран и персонализиран графичен потребителски интерфейс за интегрирано морско наблюдение.

22.06.2021 

DB Schenker инвестира в хърватска компания за роботика

Инвестицията е на стойност 31 милиона долара.

14.06.2021 

Новият IVECO T-WAY – тежката артилерия

IVECO T-WAY беше представен онлайн в края на април. При представянето му Томас Хилзе, президент за марката IVECO, окачестви новия модел като красавицата и звярът в едно. Защото хем е елегантен и красив, хем е проектиран за най-тежки задачи в най-екстремни условия. Ето какво е новото в новия T-WAY

13.05.2021 

Schwarz IT България инвестира в хора и високи технологии

Schwarz IT България получи сертификат за инвестиция, която ще създаде нови 100 работни места в областта на високите технологии.

07.05.2021 

Уникална система пести много време и пари на Дискордиа

Дискордиа внедрява система, която автоматизира процеса на инвентаризиране на камионите при предаването им от един шофьор на друг. Новаторското софтуерно решение е предложено и разработено от фирма IFD Engineering, а хардуерът е доставен от ESD България.

28.04.2021 

Комуникационните платформи са рибка в аквариум

Михаил Петров, СЕО на Schwarz IT България: "Технологиите навлизат във всяка една сфера на личния и служебния ни живот, а зад тях стои програмен код."

23.04.2021 

Volvo Trucks пуска три нови електрически тежки камиони

През тази година Volvo Trucks ще започне да предлага три нови изцяло електрически модела тежкотоварни автомобили. Volvo Trucks вярва, че моментът е подходящ за бърз възход в електрификацията в тежкотоварния автомобилен транспорт.

21.04.2021