Над 300 превозни средства чакат товари в cargoradar.eu

15.09.2022

Над 300 превозни средства чакат товари в cargoradar.eu

В платформата cargoradar.eu вече има регистрирани над 300 превозни средства, които могат да откликнат на всяка спешна нужда за превоз на товари.

Cargoradar.eu не е транспортна борса, свързана с тежки процедури за регистрация и верификация на фирмите, с представяне на редица документи и удостоверения. Това е информационен сайт, който максимално улеснява връзката между спедитори и превозвачи, като всеки ден техния брой непрестанно се увеличава. Нещо повече, от 1-ви септември платформата е асоцииран член в НСБС, което е признание за нейната надеждност и помощта, която тя оказва на спедиторския бранш.

Бърза връзка

Платформата е направена на основа на мапинг - камионите излизат на интерактивна карта. Това спомага товародателите много бързо да се ориентират кои са най-близките свободни превозни средства – камиони и бусове. Достатъчно е да се зададе местоположението на товара и на картата веднага излизат най-близките до вас превозни средства. Дори може да видите на какво разстояние от вас се намира всяко от тях. Когато кликнете върху някое от тях, веднага в каре се появява визитка на фирмата с нейните координати, а също и типа и вместимостта на избраното превозно средство. Остава само да се обадите и да проверите дали информацията за наличното място е още актуална. По този начин намирането на превозно средство може да отнеме до 3 пъти по-малко време, отколкото ако почнете да звъните по телефоните или пък да използвате транспортна борса. Това е и основната полза от този сайт – скъсяването на времето за намиране на транспортно средство.

Допълнителна възможност

В cargoradar.eu има различни видове филтри, които улесняват още повече търсенето. Може да изберете какво точно превозно средство търсите – камион, бус, или нещо друго. Ако имате предпочитани превозвачи, с които работите можете да ги селектирате от списъка с регистрирани превозвачи и да виждате само техните коли (след като и те са потвърдили, че искат да работят с вас) или всички в платформата.Всички превозни средства на превозвачите се интегрират в платформата през техния GPS. По този начин спедиторът, след като ангажира камиона, може да вижда на картата движението на своя товар в реално време т.е. да осъществява тракинг. При необходимост спедитора може да даде линк на своя товародателят, през който да се следи движението на товара, като товародателя, няма да вижда информация за колата, освен нейното движение по картата. В платформата вече са добавени всички гранични пунктове в Европа, като това позволява да се следи трафика на границите в реално време.

В момента платформата е в активна кампания, като прави демо презентации, на всяка компания, която има интерес да се регистрира в cargoradar.eu. За демо презентация може да направите вашата регистрация ТУК.

За контакт може да позвъните на тел. 877 031 852 или да заявите интереса си онлайн на сайта на cargoradar.eu.

<< Обратно към новините