Регистрирайте се за 8. издание на Логистична Бизнес Конференция на 27.10.2020 г.!

Пловдив с пет нови Crafter

23.10.2013

Пловдив с пет нови Crafter

Община Пловдив закупи пет нови автомобила Volkswagen Crafter по оперативна програма Градини и паркове. Сделката е на стойност 400 000 лв. като автомобилите ще се изплащат на лизинг за период от 5 години...

[✕]

Община Пловдив закупи пет нови автомобила Volkswagen Crafter по оперативна програма Градини и паркове. Сделката е на стойност 400 000 лв. като автомобилите ще се изплащат на лизинг за период от 5 години.

Машините имат екипажни кабини с 6+1 места и самосвални надстройки. Освен това са оборудвани с предни гребла за сняг, за да могат да помагат в снегопочистването на града. С покупката им се цели подобряването на средата в града и по-ефективната работа на служителите в градини и паркове. Благодарение на голямата кабина цялата бригада ще може да пътува заедно с необходимите материали и инструменти. В началото водачите ще преминат курс на обучение за работа с новите автомобили.
На церемонията по връчването присъстваха кметът на града Иван Тотев, директорът на Градини и паркова Стоян Алексиев и директорът на ОП Чистота.

[✕]

<< Обратно към новините