Започна турнето Frotcom Road Show

27.09.2022

Започна турнето Frotcom Road Show

Frotcom организира първото си самостоятелно събитие, което ще се проведе в 5 възлови точки в България – Пловдив, София, Бургас, Шумен и Плевен. Стартът е на 27 септември 2022 г. в Пловдив, а финалната дестинация е 14 октомври в Плевен.Компанията, предоставяща флийт мениджмънт услуги, ще се настани за по един ден във всеки един от тези градове. По време на събитието ще се представи голяма част от най-иновативните и търсени разработки на компанията. Всеки гост на събитието ще има възможност да се срещне и да обсъди със специалисти на компанията проблеми, с които се сблъсква ежедневно в транспортната си дейност.

А за по-голямо улеснение Frotcom ще обособи шест отделни къта, по един за шест различни ключови модула, които ще представи, за да могат посетителите по-лесно да се ориентират към кого от експертите да се обърнат.

За по-яко преживяване и ползотворност на събитието компанията е поканила свои партньори, които ще могат да покажат и да разкажат повече за продуктите и услугите си, както и за партньорството им с Frotcom.

В допълнение по време на Frotcom Road Show ще се провеждат различни презентации, чиято цел е да помогнат на посетителите, предоставяйки им ценна информация и съвети по наболели теми и проблеми.

Ако искате да се посетите Frotcom Road Show може да го направите нa 30 Септември в София, хотел Новотел; 4 Октомври в Бургас, Експо Център Флора; 13 Октомври в Шумен, хотел Шумен; 14 Октомври в Плевен, парк хотел Кайлъка;

Входът е безплатен, но е желателна предварителна регистрация тук:Повече информация за събитието може да откриете на:

https://www.frotcom.com/bg-BG/frotcom-blgariya-ss-sobstveno-shou

<< Обратно към новините