25-има лектори на Логистичната Бизнес Конференция

01.10.2022

25-има лектори на Логистичната Бизнес Конференция

Голямата динамика, която преживява Веригата на доставки, води до бърза трансформация не само в процесите, но и в комуникациите и мисленето на логистиците.

Остава само седмица до Логистичното събитие на годината! Регистрирайте се сега!

След стреса през 2020 г. Веригата на доставки се изправи като победител, през нея преминаха големи потоци пари и се заговори за нов тип сътрудничество между отделните й звена. Oh My: Supply Chains Have Become Sexy! – възкликна в края на 2021 г. един анализатор. И за да не смути аудиторията, обясни откъде идва нейният чар. Според него хората, които управляват и развиват Веригата на доставки, се чувстват развълнувани и щастливи от интересните задачи, които времето им е задало.

Да, големи вълнения преживява логистичният бранш, защото много изненадващи фактори се струпаха наведнъж – пандемия, война в Европа, прекъсвания на доставки по море и въздух, задържани контейнери в пристанищата, недостиг на стоки и превози, енергийна криза, липса на шофьори и складови работници. И всички – от производителя на стоката до крайния получател на пратки – вече знаят колко голяма е ролята на логистиката в живота на хората. За да не загубят потребители, търговците, дистрибуторите и логистиците градят нов тип сътрудничество.

Затова през 2022-а много актуални са въпросите: Какви интересни задачи решават днес логистиците? Какви нови връзки и промени ще видим в световната икономика? Как ще изглежда Веригата на доставки в бъдещето?

Отговорите ще дадат 25-има лектори на 11 октомври 2022 г. в София Ивент Център.

Ще можете да чуете и да се срещнете с визионери в логистиката, пионери в електромобилността, експерти в сферата на разработката и внедряване на софтуерно базирани решения за бизнеса, инвеститори в логистични бази, евродепутат и дори, консултант по правните казуси на Зелената сделка. Със своите знания и добри практики те ще бъдат полезни за всички хора, дошли в залата, защото човек и добре да работи, трябва да знае пред какви предизвикателства може да се изправи. 

За да не изпуснете този шанс, запишете се още сега ТУК.

11 октомври е съвсем близо. Ние, организаторите от Българска Транспортна Преса и сп. ЛОГИСТИКА, цяла година работим за този ден. И сме щастливи, когато в края на деня, чуем: Благодаря! Това също е вълнуващо, нали?

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.

<< Обратно към новините