Започва Националният финал на Scania Top Team

08.09.2022

Започва Националният финал на Scania Top Team

Scania Top Team 2022 / 2023, състезанието на Scania за механици и технически експерти, е на път да започне своя Национален Финал, на 10-ти септември в Бургас.


 

Отбори от всички държави ще се съревновават за място в глобалния финал. Финалната цел е да се постигне по-ефективно обслужване за клиентите на Scania.

Домакин на тазгодишния Национален финал е България, където 5 отбора от Румъния (More Money Bucharest; Trouble Crew Bucharest; WS Luncani; WS Brasov; WS Oradea) и 3 от България (Seagulls Devnya; Bolyari Tarnovo; Agri M Plovdiv) ще се борят за първите места от всяка държава в Скания Черноморски Регион.

Крайната цел на сервизите на Scania по целия свят е да предоставят услуги, които поддържат бизнеса на клиентите. Това от своя страна изисква висококвалифициран персонал. Scania Top Team е фантастичен начин да се тренира и покаже работата в екип, които характеризират хората, работещи на първа линия всеки ден.

Верен на философията на Scania за непрекъснато усъвършенстване, Scania Top Team се развива от локално мероприятие в Швеция преди 30 години в днешната глобално събитие. Тази години е единадесетия кръг на международно ниво и е по-голям от всякога с рекордни регистрации. Повече от 8000 участници от над 70 държави ще се съревновават, преминавайки през теория и практика, свързани с услугите, в сервизите на Scania по целия свят.

Националния кръг на състезанието започва с теоретични задачи и завършва с финал, който включва както практика, така и теория. Победителите на финала – един отбор от България и един от Румъния продължават към следващата спирка - европейските финали през октомври в Братислава, като световните финали ще се проведат в Сьодертале, Швеция през 2023 г.

<< Обратно към новините