Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Iveco стартира оригинална кампания за новото си Daily

25.08.2022

Iveco стартира оригинална кампания за новото си Daily

Iveco стартира необичайна промоционална обиколка с новия си Daily 4T GVW Tonne Panel Van, за да подчертае неговите „водещи в сегмента“ възможности.

[✕]


 

Ванът ще може да пренася полезен товар до 1200 кг., да побере 18 кубически метра товар и да тегли до 3 500 кг. Той също така има Urban „градски режим“, за още по-лесно маневриране в трафик. Промоционалният ван е наречен #Chammoth, име, чиято концепция съчетава в едно гепард и мамут, за да илюстрира гъвкавостта и силата му.

За да популяризира вана си, IVECO е украсила новото си превозно средство с фалшива козина от мамут и гепард, поставила му е опашка и дори бивни. Необичайно изглеждащият ван ще направи обиколка в Англия с посещения на Truckfest South East и South West, Blackpool Tower, Liverpool docks, Manchester Trafford Center и разбира се Стоунхендж.

Кампанията IVECO Daily #Chammoth набира средства и за усилията за опазване на застрашени видове, като IVECO дарява по £1 на благотворителната фондация Aspinall всеки път, когато някой направи снимка на вана и я публикува в социалните медии, отбелязвайки хаштага #chammoth. Обиколката започна в петък в партньорския парк на Фондация Aspinall в Порт Лимпън, Кент.

Коментирайки представянето на автомобила, Майк Кътс, директор на бизнес линията на IVECO – Light, казва:
„Ванът IVECO Daily до 3,5 тона включва толкова много страхотни характеристики, които знаем, че нашите клиенти харесват. Chammoth е лека национална кампания, която привлича вниманието на широка група оператори и шофьори.”

<< Обратно към новините