Нови функции за шофьорите в IVECO ON Easy Way

27.06.2022

Нови функции за шофьорите в IVECO ON Easy Way

IVECO въведе нови функции в последната версия на своето приложение IVECO ON Easy Way, разработено, за да подобри живота на водачите на борда на своята гама тежкотоварни камиони IVECO S-Way.Приложението позволява да се контролират функциите за управление на кабината и превозното средство от мобилно устройство, както и дава достъп до множество цифрови услуги на IVECO ON. Новите функции допълнително подобряват изживяването за водача и улесняват взаимодействието му с автомобила.

Новата версия въвежда полезни известия за състоянието на автомобила и информация за потребителя. Много важно е, че те ще се използват за информиране на водача за всякакви сигнали от контролната зала и актуализации онлайн, като им помагат да предотвратят повреди и да увеличат максимално времето за работа на автомобила. Известията, както и в други приложения, се появяват на мобилното устройство на водача с червена точка и могат да се четат и в информационно-развлекателната система.

В допълнение, известията вече са интегрирани с IVECO Driver Pal, така че когато водачът вокално активира дистанционна команда в кабината, като например климатичен график или отопление чрез Amazon Alexa, той ще може да получи потвърждение чрез известие в приложението Easy Way .

Другите нови функции имат за цел да улеснят операциите по сдвояване. Отзивите на водачите показват необходимостта от бързо свързване към превозното средство, без да се налага да търсите и въвеждате ръчно VIN номера на камиона. Това вече може да се направи просто с помощта на приложението за четене на QR код, показан в „Секция за превозни средства“ на инфотеймънт системата на камионите IVECO S-Way.
Приложението IVECO ON Easy Way също подобрява съветника за сдвояване с Alexa Microphone, както и използването на вокалния водач спътник IVECO Driver Pal.

<< Обратно към новините