Quantron се фокусира върху онлайн продажбите

23.06.2022

Quantron се фокусира върху онлайн продажбите

Базираната в Германия Quantron AG, лидер в транспортните решения с нулеви емисии за хора и стоки, се фокусира върху онлайн продажбите на електрически превозни средства в лекотоварния сектор.Досега нови автомобили за работа се предлагаха и продаваха предимно на търговски ориентиран пазар чрез стационарни или директни продажби, уебсайтовете на съответните производители, или на специални търговски изложения. Но онлайн платформите имат огромен потенциал.

Като визионерска компания за електрически и водородни превозни средства, Quantron AG открива нова основа в процеса на продажба на нови автомобили в онлайн платформи. За целта компанията за е-мобилност използва обхвата на утвърдената платформа за онлайн продажби на автомобили за работа TruckScout24. Важна част и предпоставка за това сътрудничество е TruckScout24 да създаде "електрически камиони" като нова категория и критерии за търсене в своята платформа.

Част от сътрудничеството е и ограничена оферта за първите 50 купувачи на новия QUANTRON QARGO 4 EV. Те ще получат онлайн отстъпка „първо издание“ от 4 000 евро на официалната цена на дребно от 62 900 евро плюс ДДС. Срокът за доставка на автомобила е около три месеца.

QUANTRON QARGO 4 EV е идеалното превозно средство за устойчив транспорт в последната миля. Благодарение на напълно електрическото задвижване, то е без вредни емисии и изключително тихо на пътя, което означава, че операциите в града са възможни и денем и нощем, както и в зелени екологични зони.

Транспортерът е тестван в реални условия и е успял да постигне пробег до 300 км. Батериите се доставят от CATL, най-големият производител на батерии в света, и могат да бъдат напълно заредени за по-малко от два часа. Чрез мрежата на Alltrucks QUANTRON също така осигурява обслужване в цяла Европа за своите превозни средства за купувачите извън Германия.

След пазарното представяне на автомобила в края на май 2022 г. като част от вътрешното изложение на QUANTRON "Q-Days 2022", заедно с участията на търговски панаири в Мюнхен на IFAT и Осло на Международния симпозиум за електрически превозни средства, са получени множество запитвания и са подадени поръчки за превозното средство. Автомобилът вече е достъпен и чрез водещата онлайн платформа TruckScout24.

<< Обратно към новините