Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Biogas Wipptal стана Посланик на IVECO

09.05.2022

Biogas Wipptal стана Посланик на IVECO

Iveco определи Biogas Wipptal за свой посланик заради ангажимента на компанията за мобилност на газ чрез производството на втечнен биометан.

[✕]Това е четвърти избор в международната програма Посланик на IVECO, стартирала миналата година, за да даде глас на клиенти и партньори, които споделят същата визия за устойчивост като основа на своята бизнес стратегия.

Изборът на Biogas Wipptal е резултат от глобален процес на подбор, който включва всички заинтересовани страни във веригата на стойност на устойчивостта и следва избирането на италианските компании GLS Italy и Gruppo Maganetti, както и Nicholls Transport в Обединеното кралство. Като част от програмата, Iveco е посветил на Biogas Wipptal 50 дървета в „гората на Iveco“ на дърветата, засадени в партньорство с платформата за е-търговия Treedom.

„За нас от Iveco е чест да признаем ангажимента на Biogas Wipptal към устойчивостта, като пример за кръгова икономика, който не само носи ползи за околната среда, но и увеличава енергийната независимост и намалява зависимостта от скъпите химически торове“, каза Джандоменико Фиорети, ръководител на развитие на алтернативни задвижвания в Iveco.

„Всъщност Bio-LNG, когато се използва като гориво за тежкотоварни превозни средства, представлява ценен ресурс за пълното декарбонизиране на логистичните операции, без компромис по отношение на ефективността и покритието в сравнение с конвенционалните дизелови задвижвания.

В допълнение, биометанът е и едно от ключовите решения, идентифицирани и подкрепени от Европейската комисия чрез конкретна производствена цел за 35 млрд. куб. метра до 2030 г., определена от плана REPowerEU. Подходът на Biogas Wipptal е свидетелство за ключовата роля, която Bio LNG трябва да играе за устойчивото бъдеще - в транспортната индустрия и извън нея."

<< Обратно към новините