IVECO BUS с мащабна сделка за 130 DAILY CNG

21.02.2022

IVECO BUS с мащабна сделка за 130 DAILY CNG

IVECO BUS обявиха, че са сключили важна сделка за доставка на 130 микробуса DAILY CNG, които ще бъдат използвани в град Валедупар, Колумбия, за локален превоз на пътници.


 

Базирани на шасито на DAILY Scudato 70C14G CNG, конструирано в Италия, превозните средства ще се произвеждат от колумбийската компания Superpolo, партньор на IVECO BUS. Те могат да превозват до 25 пътника и предлагат висококачествено обслужване. Очаква се доставките да се осъществят между юни и август 2022 г.
 
Според Данило Фетцнер, директор на IVECO BUS за Латинска Америка, освен че напълно отговаря на очакванията на клиентите, сделката представлява най-голямата поръчка на CNG микробуси до момента за производителя и допринася за разширяване присъствието на марката на пазара в Колумбия.
 
„Нашето портфолио е съставено от модерни и универсални превозни средства с доказана издръжливост и възможност за работа в различни сегменти. Ангажирани сме с развитието на устойчивата мобилност, започвайки с доставки на автомобили, задвижвани с компресиран природен газ, като тази тенденция набира сила в Латинска Америка. Комбинирането на рентабилността на клиентите с намаляването на емисиите е правилният път за нас“, казва Фетцнер.

<< Обратно към новините