Атанас Котов, управител на EPAL за България, Гърция и Румъния, в Срещи на кафе на 25 ноември

20.11.2021

Атанас Котов, управител на EPAL за България, Гърция и Румъния, в Срещи на кафе на 25 ноември

В края на най-есенния месец ноември в Срещи на кафе ще пием кафе с Атанас Котов, новото лице на поделението на Европейската палетна асоциация EPAL за България, Румъния и Гърция. Той заема този пост от февруари тази година.

[✕]

Палетът – нещо просто, което сякаш приемаме за даденост. И нищо чудно, защото тази година се навършват 60 години, откакто е създаден европалетът, а Европейската палетна асоциация чества 30 години от основаването си. Какъв е изминатият път и какви са основните й цели и задачи днес? Това е само една от темите, по които ще разговаряме с младия и енергичен Атанас Котов.

Защо цените на палетите са доста високи в момента и как това води до увеличението на използването на фалшиви палети? Как да разпознаем един истински EPAL палет и какви са предимствата от използването му? Какъв е пазарът на палети в трите държави, за които Атанас Котов отговаря? Защо все още има фирми, които не залагат на стандартизираните EPAL палети и какво губят от това?...

Накратко в Срещата ни на кафе с Атанас Котов ще разнищим отвсякъде темата за палетите. Ако нещо ви интересува, можете да зададете въпросите си директно на живо по време на онлайн стрийминга.

Разговорът с Атанас Котов ще се излъчва на 25 ноември (четвъртък) от 16 часа в 5 различни канала:
- Facebook - КАМИОНИ, ЛОГИСТИКА и Bulgarian Transport Press
- в LinkedIn
- в Youtube

СРЕЩИ НА КАФЕ се излъчва с подкрепата на
Frotcom България.

 

<< Обратно към новините