Инжконсулт събра приятели и клиенти

21.10.2021

Инжконсулт събра приятели и клиенти

Специални оферти, много налични машини и изключително гостоприемни домакини – на това успяха да се насладят всички, които посетиха Деня на отворени врати на Инжконсулт.

[✕]

В столичния офис партньорите им имаха възможност да разгледат и тестват над 60 налични машини, както и да се възползват от специалните отстъпки за тях по време на събитието.

Интересът към събитието беше много голям. През целия ден имаше поток от настоящи и бъдещи клиенти. След ползотворните срещи и разговори, посетителите можеха да отдъхнат в кетъринг кътa.На вниманието на клиентите беше представена различна строителна и складова техника от най-големите китайски заводи – XCMG, Sunward, SHANTUI, LIUGONG, SANY, EP и други. Голям интерес предизвикаха мини багерите от 1,8 т до 6 т и мини челните товарачи, както и 3 тонните валяци, единият двубандажен, а другия комбиниран с гуми. Тежката техника беше представена от 3 булдозера на SHANTUI, грейдер от XCMG, 50-тонен верижен и 15-тонен колесен багер SANY и челни товарачи от LiuGong.

Имаше и различни машини за пътно поддържане от марките TICAB и HYDROG.На отделна площ бяха разположени подемно транспортни машини на китайската ЕР, в който миноритарен дял притежава един от най-големите световни производители на кари KION Group. Те са в средния ценови клас, като качеството им е на много добро ниво. Сред тях изпъкваше електрокарът от „зелената линия“ на ЕР с литиево-йонна батерия, с товароподемност 3 т. Li Ion батерията дава голямо предимство на машината, тъй като може да се зарежда бързо и това може да става в почивките на работника.Специално внимание домакините отделиха на акцията „С грижа към машините“. В нейните рамки се предлага диагностика, техническа инспекция и поддръжка на преференциална цена на строителни, минни и подемно-транспортни машини. Инспекцията се извършва от квалифициран сервизен персонал от трите бази на компания – в София, Варна и Габрово. С получените данни и анализ може да се предотврати евентуални повреди, а ремонтът и поддръжката могат да бъдат удобно планирани, с минимално въздействие върху времето за работа и бюджета.


 

<< Обратно към новините