Ден на отворените врати в шоурума на Инжконсулт ЕООД в София

11.10.2021

Ден на отворените врати в шоурума на Инжконсулт ЕООД в София

По случай 16-тия си рожден ден, Инжконсулт кани всички партньори, приятели и заинтересовани, да се включат в събитие – Ден на отворените врати, което ще се организира на 20-ти Октомври в София, на бул. Ботевградско шосе 272.

[✕]


 

В Деня на отворените врати, ще можете да се запознаете, разгледате в детайл и тествате разнообразна гама налични над 60 вида машини между 1 и 50 тона, включително, но не само: 1-тонни, 2-тонни, 2,5-тонни, 3,5-тонни мини багери, 6-тонни, 9-тонни миди багери, 15-тонен колесен багер, 35 и 50-тонни верижни багери, мини челни товарачи, челни товарачи, грейдери, 18-тонни, 20-тонни и 40-тонни булдозери, банкетополагащи и фугиращи машини, нагреватели и контейнери за асфалт, мотокари, електрокари, стакери и електрически палетни колички, почистващи машини и много други.
 
Част от производителите, чиито продукти ще можете да видите, са големите китайски заводи, произвеждащи строителна и складова техника Shantui, XCMG, SANY, LiuGong, Sunward, EP, както и реномирани европейски производители на пътно-строителна техника – Hydrog, Ticab, техника за полагане на бетонови изделия – Optimas, почистваща техника Comac и други.
 
Специално за всички гости на събитието, домакините са подготвили ПРОМОЦИОНАЛИ ЦЕНИ, ценни съвети от търговски и сервизни специалисти, храна, напитки и добро настроение!
 
Заявете вашето безплатно участие сега като попълните заявка за участие на страницата на събитието - https://www.ingconsult.biz/about/expo/ или на телефон (02) 44 33 441!

<< Обратно към новините