Багерите SANY – подходящо решение при изпълнение на инфраструктурни проекти

08.09.2021

Багерите SANY – подходящо решение при изпълнение на инфраструктурни проекти

Бавно излизаме от глобалната пандемия и търсейки признаци на икономически оптимизъм, всички погледни са насочени към инфраструктурата.

[✕]


 

Започна строителството на големи инфраструктурни проекти. В горната част на този списък са пътища, мостове, транспортни и транзитни връзки, пристанища, летища и депа, някои от които са отговорност на общините и общинските предприятия. Същите местни власти, които бяха на път да получат намаляване на данъчните приходи и съкращения на бюджета, сега очакват период на подем.
 
Огромни предизвикателства
Като мениджър продажби в SANY, който отговаря за общините, Том Шанц добре разбира затрудненията, в които работят те. „Има много нетърпение и очаквания, а ресурсите не са в излишък“, казва Шанц. „Ето защо SANY е толкова интелигентен избор за общинско оборудване.“ Отново и отново общинските предприятия се сблъскват с уникалните предизвикателства, пред които са изправени с бюджетирането, персонала, планирането и управлението на своя машинопарк. Макар че това може да звучи познато на повечето индустрии, за общините, ограниченията често се усложняват от управлението и публичната отчетност.
 
Екипът на SANY се вслушва в тези предизвикателства и „отговоря“ с редица прецизно изградени багери, колесни багери, мини багери, верижни багери, челни товарачи. Според Шанц, „оборудването на SANY е не само фискално отговорен избор, но умишлено е проектирано да осигури устойчива възвръщаемост на инвестициите за нашите клиенти.“
 
5 причини защо SANY е добра опция
За да разберем какво е имал Шанц предвид, ще ви изброим пет причини, заради които SANY е идеална опция за частни или публични дружества (включително, общини и общински фирми).
 
1 – Много конкурентни цени
Всички публични предприятия, независимо от техния размер, са следени под лупа за това как разпределят средства. Но закупуването на оборудването не трябва да бъде борба. И както казва Шанц: „Обратната връзка, която получаваме от общински клиенти, е, че SANY е лесно и добро решение.“ Комуналната техника на SANY, включително автогрейдери, мини челни товарачи, челни товарачи, валяци, мини багери и багери, предлага надеждно основно оборудване и висока производителност, на цена по-ниска от много други марки.
 
2 – Резервни части и сервизно обслужване
Оборудването, предлагано от SANY, е произведено специално за Европа и това е особено видно при преглед на използваните основни компоненти. Влагат части от утвърдени производители, които са познати на операторите и сервизните инженери, лесно се поддържат и обслужват от разрастващата се мрежа от дилъри на SANY или от други технически специалисти.
 
3 – Сигурност с едни от най-добрите гаранции в индустрията
Съществена причина, поради които оборудването на SANY има финансово предимство за собствениците си, включително общините, общинските предприятие и комуналните фирми, е, че машините нa SANY запазват висока стойност във времето. Изчислена на база прогнозна продължителност на живота, гаранция, устойчивост на компонентите и общите разходи за собственост. Тъй като общинските предприятия инвестират в ново оборудване, е наложително те да разберат какво да очакват. 5-годишните гаранции на SANY представлява интерес за общинските предприятия и са ясен индикатор за добри дълготрайни резултати.
 
4 – Прецизно изпълнение
С поглед, вперен в развиващата се инфраструктурата, общините скоро ще бъдат изправени пред натиск да стегнат редиците и да започнат да работят бързо за изпълнение на своите проекти. Правилното оборудване може значително да улесни и ускори процесите. Във всеки случай техника от SANY е най-добрият избор. Не само, че SANY е очевидният финансов избор, но и оборудването на SANY е лесно за експлоатация и поддръжка, и прецизно изградено за извършване на конкретни задачи с максимална надеждност и издръжливост.
 
5 – Въвеждане на оператори
Тъй като общините се стремят да разширят обхвата на своите дейности, процесът на комбиниране на операторите с оборудването може да бъде тромав, като се имат предвид различните нива на индивидуална работа и опит с това оборудване. С оборудването на SANY, операторът се въвежда лесно, независимо дали лицето е ново в работата или се преквалифицира от работа с друго оборудване. Прецизно изграденото оборудване SANY дава приоритет на достъпността, удовлетвореността, безопасността и комфорта на оператора, осигурявайки съществена функционалност без прекомерни технически усложнения.

<< Обратно към новините