FROTCOM България в полза на обществото

07.09.2021

FROTCOM България в полза на обществото

През месец август Frotcom България спомогна за премахването на морално остарели и опасни детски катерушки в три детски градини, съответно в с. Белащица, с. Марково и с. Крумово, общ. Родопи, обл. Пловдив.
След неприятен инцидент с 3-годишно дете от гр. Асеновград, кв. Долни Воден, което бе ударено от паднала греда на футболна врата, Върховната административна прокуратура (ВАП) се самосезира и нареди проверка на всички детски площадки за игра и премахване на опасните съоръжения в най-кратък срок.

Компанията, предоставяща флийт мениджмънт услуги за интелигентно управление на автомобилния парк бе сред доброволците, които се включиха в премахването на опасните съоръжения и обезопасяване на детските площадки. Старите катерушки бяха премахнати от ентусиазираният екип на компанията, с което се гарантира безопасна и безпроблемна игра за децата в детските заведения.

Frotcom България няма да спира с инициативите си, дори напротив. Вече изгражда плана си за следващото начинание, в което да се включи. Младият и енергичен екип с пълна пара се е заел с дейности, които са в полза на общественото благо и детските усмивки.

<< Обратно към новините