ВИДЕО – Лектори на Логистичната конференция: Светът не спира да се развива

02.09.2021

ВИДЕО – Лектори на Логистичната конференция: Светът не спира да се развива

Четирима от лекторите, които ще чуете на деветата Логистична бизнес конференция на 12 октомври, се включиха в специалното издание на СРЕЩИ НА КАФЕ.

 

В разговора участваха: Зоран Лазороски, DB Schenker, Веселин Стоянов, Транспрес, Стефан Коларов, еMAG България, и Емил Димитров, Kaufland България. Двама от обявените предварително участници не успяха да се включат в разговора, поради неотложни служебни ангажименти. Но излъчването на видеото в YouTube дава възможност на всички, които са пропуснали срещата на живо, да чуят какво казаха четиримата лектори.

Акцент на разговора бяха интелигентните решения в различните звена от веригата на доставки. И в кризи, и в спокойни дни, хората от различните звена на снабдителната верига създават иновации, правят инвестиции, строят складове, купуват нови автомобили, създават нови продукти за съхранение и доставки на стоките.

Или както обобщи един от участниците в срещата: „Всички от  логистичната верига сме на един кораб, в момента морето е доста бурно и всички заедно се стремим да развиваме икономиката – локалната и в международен мащаб.“  

СРЕЩИ НА КАФЕ се излъчва с подкрепата на FROTCOM България.

Водещата Снежина Баджева припомни, че Форумът "Интелигентна логистика: Спечели бъдещето" ще се проведе в хибриден формат на 12 октомври 2021 г. на живо - в София Ивент Център, и онлайн - в реално време. За да чуете всички лектори, които ще ви преведат през бурното море на трансформациите в логистиката,  регистрирайте се за участие на Логистичната бизнес конференция  ТУК.

До 12 септември ползвате 15% отстъпка от таксата за участие.

<< Обратно към новините