QUANTRON с портфолио от автомобили с нулеви емисии на четири изложения

25.08.2021

QUANTRON с портфолио от автомобили с нулеви емисии на четири изложения

Компанията ще присъства на търговските изложения „NUFAM” (автомобили за работа), „Flotte! Der Branchentreff “(автопаркове),„ IAA Mobility “(международна автомобилна мобилност) и„ Tag der Entsorgungslogistik “(логистика за сметосъбиране).Специалистът по е-мобилност Quantron AG ще бъде представен на три изложения на индустрията за автомобили за работа през септември: „Tag der Entsorgungslogistik“ на 2 и 3 септември, „IAA Mobility“ от 7 до 12 септември, „Flotte! Der Branchentreff “на 15 и 16 септември и„ NUFAM “от 30 септември до 3 октомври. На пресконференция на търговския панаир за автомобили за работа NUFAM, QUANTRON ще представи нов продукт, Q-Light FCEV с водородно захранване.

На 30 септември Quantron AG ще представи Q-Light FCEV на NUFAM в Карлсруе. Водородът като алтернативно задвижване е бъдещето на електромобилността, особено за курсове на дълги разстояния. Като превозно средство с водородни горивни клетки в диапазона от 3,49 до 4,2 тона, Q-Light FCEV на QUANTRON е уникален в Европа. То се отличава с множество варианти на каросерията и по този начин може да се използва в различни области, като логистика или транспорт. Q-Light FCEV ще бъде представен и на IAA Mobility на щанда на Elring Klinger AG заедно с партньора на QUANTRON AE Driven Solutions GmbH.

H2-Go GmbH, дъщерно дружество на Hydrogentle GmbH, също ще бъде представено на щанда на NUFAM на Quantron AG. В съвместно сътрудничество двете компании предлагат широка гама от услуги и продукти в сегмента на автомобилите за работа, задвижвани с водород.

На четирите търговски изложения Quantron AG ще предостави цялостен поглед върху портфолиото си от екологично чисти превозни средства от 3,49 до 44 тона. Специален акцент е универсалният електрически Q-Light BEV (3,49-7,2 тона; предлагащ се и с хибридно задвижване), базирано на IVECO Daily. Благодарение на мобилните варианти на каросерията, превозното средство може да се използва за всяка транспортна задача в ежедневния градски трафик. IKEA вече е убедена в качествата на автомобила без емисии и от месеци използва електрическия QUANTRON в Австрия, за да доставя продуктите си по екологично чист начин. На IAA в Мюнхен посетителите могат да направят тестово шофиране и сами да усетят автомобила с нисък шум и без емисии.

В областта на логистиката за събиране на отпадъци, QUANTRON ще изложи изцяло електрическото превозно средство Q Econic, което убеди както жителите, така и сметосъбирачите в ефективността си по време на няколко седмици изпитания в цяла Германия.

Като системен доставчик, Quantron AG предлага и множество услуги, като например създаване на индивидуални цялостни концепции, включително подходяща инфраструктура за зареждане, както и оферти за отдаване под наем, финансиране и лизинг. Експертите от QUANTRON ще бъдат на разположение на място на всички събития, за да отговорят на въпроси относно финансовата подкрепа за преминаване към алтернативни задвижвания.

От края на юли Федералното министерство на транспорта и инфраструктурата в Германия подкрепя закупуването на нови електрически превозни средства и преобразуването на употребявани и съществуващи превозни средства с поемане на 80 % от допълнителните разходи.

<< Обратно към новините