Frotcom отново е генерален партньор на Логистичната бизнес конференция

27.08.2021

Frotcom отново е генерален партньор на Логистичната бизнес конференция

Една от най-големите телематични фирми у нас - FROTCOM България, ще бъде генерален партньор на деветата Логистична бизнес конференция.

Компанията, която е представител на FROTCOM за България, предоставя интелигентни решения за професионално управление на автопарка. Флийт мениджмънт системата на превозни средства се предоставя под формата на „Софтуер като услуга“ (SaaS). Нейната цел е да подпомогне фирмите разполагащи с автомобилен парк да осъществяват контрол над него. Това става по лесен и резултатен начин, изразяващ се във видим ръст на производителността, печалбите и качеството на обслужването.

Понастоящем FROTCOM се ползва от хиляди компании в цял свят за управление на автопаркове и GPS проследяване. Решението е одобрено както от малки, така и от големи фирми с над хиляди превозни средства. Компанията предлага цялостен пакет от услуги, включително монтаж, обучение и поддръжка 24/7.

На деветата Логистична бизнес конференция FROTCOM България ще представи едни от най-новите тенденции в света на телематичните решения. Какви са те, ще разберете, ако се регистрирате за участие в логистичното събитие на годината.

Можете да го направите сега с 15% отстъпка ТУК.

<< Обратно към новините