Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

Георги Терзийски се включва в лекторския екип на Логистичната бизнес конференция

27.08.2021

Георги Терзийски се включва в лекторския екип на Логистичната бизнес конференция

Той притежава търговски нюх и технически опит – качества, които го правят интересен събеседник за всеки, който иска да разбере как да генерира нови възможности за иновации и растеж във фирмата.

[✕]

Години наред управителите на много фирми бяха убедени, че дигиталната трансформация може да почака и побутваха настрани проектите, подготвени от техните IT екипи. И дойде Covid-19. За дни цифровата трансформация се превърна в главен въпрос за мениджърите, които трябваше да предприемат спешни действия, за да могат да оцелеят и продължат напред.

Тези, които по-рано бяха изградили необходимата IT инфраструктура и виртуализация на процесите, лесно създадоха нов тип работни места и нов начин на връзки с клиентите и бизнес партньорите. Останалите – скоростно трябваше да променят мисленето си и днес анализатори твърдят, че за броени месеци бизнесът е скочил от три до четири години напред в приемането на цифровите технологии.

На деветата Логистична бизнес конференция ще търсим отговори на много въпроси и сред тях:
Убедени ли са наистина мениджърите, че когато изберат подходящото IT решение, то може да осигури скок в продажбите, доставките и качеството на услугите? Как да открият инструментите, чрез които да трансформират бизнеса си, независимо от индустрията, в която оперират? Как се променя самата IT индустрия?

В лекторския екип на престижния форум, който ще се проведе на 12 октомври 2021 г. в София Ивент Център, се включва Георги Терзийски - мениджър продажби в SAP България, компания, която е в центъра на днешните технологични революции и пазарен лидер на корпоративни софтуерни приложения. Той е магистър инженер по телекомуникации и притежава повече от 15 г. опит в продажбите и бизнес развитието в различни международни компании. Комбинацията от търговски нюх и технически опит го прави интересен събеседник при бъдещи планове на организациите за опростяване на своите процеси и генериране на нови възможности за иновации и растеж.

И ако в горещите юлски дни сте пропуснали да забележите, че регистрацията за деветата Логистична бизнес конференция е отворена, сега може да го направите ТУК.

 

<< Обратно към новините