Krone Trusted набира скорост

14.07.2021

Krone Trusted набира скорост

Дебютът на бранда Krone Trusted в началото на 2021 г. надмина всички очаквания. Той е много добре приет от транспортните компании и автосервизите.

[✕]До началото на август 2021 г. онлайн магазинът ще увеличи до над 300 вида асортимента си от различни резервни части с марката Krone Trusted. Така ще бъдат покрити над 80 процента от частите, които се износват.

Асортиментът варира от мостови части и ABS сензори, до спирачни барабани, дюзи за въздушно окачване и дискови накладки. Изпробваните маркови резервни части, които са до 50 процента по-евтини от оригиналните резервни части, могат да бъдат поръчани в цяла Европа.

Krone Trusted е евтина алтернатива на оригиналните резервни части, без да се прави компромис с качеството. Резервните части на Krone Trusted са подходящи не само за превозните средства на Krone, но и за повечето ремаркета от други производители.

Компанията планира значително да разшири обхвата на марката Krone Trusted: „Стратегията за снабдяване на нашите клиенти с резервни части с обичайното качество на Krone е важен компонент на услугата Krone 360° Trailer Service. Това ни помага за декларираната ни цел за по-нататъшна оптимизация на разходите за жизнения цикъл в автопарка на нашите клиенти. Особено в разходоемкия сегмент на осите, разходите за износване и поддръжка могат да бъдат значително намалени в големи автопаркове с Krone Trusted."

<< Обратно към новините