TollPass App с нови услуги за винетки и маршрутни карти

10.06.2021

TollPass App с нови услуги за винетки и маршрутни карти

Мобилното приложение информира за отклоняване от маршрута и изтичаща валидност.

[✕]

„Интелигентни трафик системи“ АД пусна нова версия на мобилното приложение TollPass App с допълнителни функции и актуализиран дизайн, което може да се свали безплатно от GooglePlay, AppStore и AppGallery.

„TollPass е високотехнологично решение за отчитане на изминато разстояние и заплащане на всички видове тол такси на едно място. Новите услуги комуникират с клиентите в реално време и изпращат напомнящи съобщения за изтичащи срокове или отклонения от предварително избрания маршрут. „ИТС“ АД поставя на първо място удобството на клиентите и активната комуникация с тях“, заяви Иван Георгиев, търговски директор на компанията.

Уникалното предимство на TollPass е именно възможността за управление и заплащане в една тол платформа на всички пътни такси. Мобилното приложение TollPass със своите функционалности е насочено както към шофьорите на леки автомобили, така и към професионалните превозвачи и транспортния бизнес. С него се работи лесно и удобно на мобилно устройство, като технологията от най-модерно поколение за отчитане на пътни такси е направена достъпна за всеки.

Мобилното приложение TollPass осигурява бърз и лесен достъп до следните нови услуги:

Проследяване на маршрута в реално време за професионалните превозвачи, закупили маршрутни карти

- Следвай маршрут е функционалност на приложението, която помага на водачите да не допуснат отклонение от заплатения маршрут.

- TollPass App изпраща нотификация в реално време на мобилното устройство на водача в случай на отклоняване от предварително закупения маршрут.

- Мениджърите на автопаркове, които закупуват маршрутни карти от tollpass.bg, могат да споделят маршрути с шофьорите в техните профили в TollPass App. Функционалността оптимизира ежедневната транспортна дейност и комуникацията с водачите.

Добавяне на винетки за напомняне за изтичаща валидност за собствениците на леки и лекотоварни автомобили

TollPass App изпраща напомняне при изтичащ срок на валидност за активните винетки в профила.
Новата услуга, която предлага приложението, е възможността да се прибавят неограничен брой винетки, независимо от къде са закупени.

Валидността на електронните винетки изтича в различно време или са закупени от различни търговски канали, а TollPass App следи срока им и изпраща напомняне за подновяването им. В приложението могат да бъдат добавени всички семейни или фирмени автомобили.

В приложението вече е възможна и проверка за налични нарушения, свързани с електронни винетки или тол таксуване, както и заплащане на компенсаторни такси.

TollPass App е налично в GooglePlay и AppStore, а с новата версия вече и в AppGallery. Може да се създаде личен профил или да се използва вече регистриран на TollPass профил. Това осигурява пълен достъп както до новите функционалности, така и до наличните и използвани от хиляди клиенти услуги:

- Покупка на електронни винетки за автомобили до 3.5 тона;

- Покупка на маршрутни карти за автомобили над 3.5 тона;

- Информация за баланс по договорите за автоматично отчитане на тол такси;

- Зареждане на суми в договори с предплатен баланс;

- Историята на покупките;

- Информация за текущи задължения по договор;

- Тол калкулатор за изчисляване на пътните такси за индивидуални пътувания според началната и крайната им точка.

Бъдещето е дигитално и TollPass ще продължи да се развива и усъвършенства като тол платформа за всички пътни такси, ориентирана към нуждите на клиентите. Търговският директор на „ИТС“ АД Иван Георгиев и екипът на TollPass са си поставили за цел платформата да бъде максимално удобна и лесна за използване от всички потребители, като специално подпомага работата на мениджърите на транспортни фирми и водачите на тежкотоварни превозни средства.

Научете повече за новите функционалности и изтеглете последната версия на TollPass App от ТУК.

<< Обратно към новините