Krone и Mega Liner Generation

13.05.2021

Krone и Mega Liner Generation

Еволюция вместо революция: Krone постепенно обновява своята програма Mega Liner през последните няколко години.

[✕]Резултатът е иновативно превозно средство, което предлага на транспортните компании много осезаеми предимства:

- Максимален полезен товар: Тара теглото е помалко от 6500 кг, а при Ultra-Light версията дори под 5900 кг.

- Лесно регулиране на височината: Благодарение на новия дизайн на покрива, хидравличният повдигащ се покрив може да се отваря и затваря до 500 мм без големи усилия.

- Удобно боравене: С предпазната щора Safe Curtain за особено бързо и безопасно товарене и разтоварване по време на високочестотни транспортни обеми.

- Изключителна гъвкавост: Благодарение на усъвършенстваната модулна система, Mega Liner може да бъде пригоден за многобройни индивидуални изисквания от способността за обратна връзка до хидравличното разширяване на задната част.

- Дълъг експлоатационен живот: Комбинацията от KTL плюс защитено шаси и предварително поцинковани компоненти осигурява особено висока защита от корозия.

Krone е един от първите серийни производители, пуснали на пазара иновативни ремаркета. Дългогодишният опит се отразява в многото практически детайли в Mega Liner. Например, благодарение на новата концепция за модулен буфер за трамбоване буферите или ролките могат да се сменят или разширяват във всички възможни комбинации - без да се налага да се пробива дори една дупка.

Специален акцент при новия Mega Liner е иновативното хидравлично задно разширение за изключително широки товари. За целта първо се отварят покривът, страничните щори и задните врати, като последната се закрепва със заключващата верига. След това водачът използва хидравличния блок за управление, за да изпомпа настрани специално проектирания заден край - с до 500 мм от всяка страна. По този начин широчината на зареждане в чистата зона се увеличава до прибл. 3,480 мм. Това означава, че свръхшироки товари могат да се товарят и разтоварват бързо, лесно и безопасно.

<< Обратно към новините