Зоран Лазороски в СРЕЩИ НА КАФЕ на 15 април

10.04.2021

Зоран Лазороски в СРЕЩИ НА КАФЕ на 15 април

С новата онлайн рубрика на сп. ЛОГИСТИКА продължаваме да ви срещаме на живо с мениджъри, които споделят своите добри бизнес практики.


 

Първия Live streaming с Веселин Стоянов излъчихме на 10 март 2021 г. през Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА. Видеото можете да видите в канала на Българска Транспортна Преса в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VdUCg-LiuEc.

Вторият ни гост е Зоран Лазороски. За да чуете разговора с него, включете се безплатно в срещата Live на Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА на 15 април 2021 г. (четвъртък) от 16 ч.

Зоран Лазороски от 20 години работи в DB Schenker. 20 години, които по думите му винаги са били изпълнени с нови предизвикателства, срещи и работа с много колеги, както местни, така и международни, нови идеи и развитие, а през последната година и променяща се среда. От три години Зоран е управител както на Шенкер в България, така и на Шенкер в Северна Македония, и прекарва по-голямата част от времето си в София - градът, който нарича свой втори дом.

Ето какво сподели мениджърът, очаквайки срещата:

„Точно докато се подготвям за СРЕЩАТА НА КАФЕ, аз отбелязвам 20 години в Шенкер и ако не броим краткия период преди това, може да се каже, че това е моята работна кариера от завършването на следването ми в университета. Дипломирах се като бакалавър по икономика, след което завърших и магистратура по индустриално инженерство.

Двадесет и няколко години съм в най-динамичната, предизвикателна и бих казал пристрастяваща индустрия - логистичната индустрия. На всичкото отгоре това са годините, прекарани в най-добрата компания според мен, а именно - DB Schenker.

Някой би попитал какво ме кара да продължавам? Несъмнено това са непрекъснатият растеж, дълбокият отпечатък, който оставяме след себе си, и разбира се иновациите и промените в индустрията, които вдъхновяват и дават тласък напред. Българският пазар се развива много бързо и предизвикателно, което прави работата ни още по-вълнуваща и пълноценна, когато всяка година е успешна. През последните години постигнахме много и в двете страни, но също така и в целия клъстер на ЮИЕ- регионът, към който принадлежим.

За България успехът се изразява най-вече в: разширяването на складовата база в Божурище, нови складове в Пловдив, а съвсем отскоро и в Бургас. В перспектива до края на 2021 г. се надяваме да можем да се похвалим с нов консолидационен склад в София. В допълнение към това претърпяхме и редица вътрешни промени, както и се създаде нова организация за съществуващите процеси и продукти. С непрекъснат растеж, разширяване на клиентската ни база и успех през всяка една от годините затвърждаваме своята доминираща позиция на пазара.

Не на последно място това беше една много успешна 2020 г. не само по отношение на оправдани резултати, но и заради непрекъснатост на оперативно ниво – няма нито един ден на прекратени операции или отменен редовен трафик. Това е изключителен успех за поддържане и използване на пълната работна сила на компанията в подобни непредсказуеми времена. И тъй като всички сме обсебени от странните времена, в които живеем, начинът, по който се справихме с COVID-кризата миналата година, със сигурност е нещо, което ме кара да се гордея изключително много.“

<< Обратно към новините