Инжконсулт достави оборудване на две пристанища във Варна

30.03.2021

Инжконсулт достави оборудване на две пристанища във Варна

Клиенти на компанията закупиха терминални полуремаркета Novatech, челен товарач Liu Gong и рийчстакери Sany.

[✕]


 

Пристанище Варна Запад ЕАД е новият горд собственик на терминални полуремаркета Novatech, модел TT65Т. Терминалните полуремаркета на датският производител се използват за безопасно транспортиране на ISO контейнери до пристанищата и терминалите. Най-често произвежданите терминални полуремаркета Novatech са за транспорт на товари от 50 до 70 тона, но могат да бъдат пригодени според нуждите и изискванията на клиента.
 
Инжконсулт достави на Пристанище Варна Запад ЕАД и челен товарач Liu Gong, модел CLG890H. Челният товарач е с мощност 287 kW, оперативно тегло 30,6 тона и капацитет на кофата 5,4 куб. м.


 
Пристанище ТЕЦ Езерово ЕАД заложи на Sany и в края на годината придоби два броя рийчстакери, модел SRSC4535GC. Рийчстакерите са стабилни, издържливи, безопасни и екологични. Машините позволяват бързо и гъвкаво товарене и подреждане на контейнери и други тежки товари с тегло до 45 тона, предлагайки идеалната комбинация от ефективност на разходите, комфорт на потребителя и екологична работа. Рийчстакерите, които работят на Пристанище ТЕЦ Езерово ЕАД, са средно голям модел с междуосие от 6,5 метра и 45 тона товароподемност. За подреждане на втория ред контейнери рийчстакерите имат товароподемност (35 тона) за всички стандартни контейнери. За подреждане на трети ред - товароподемността е 19 тона.

<< Обратно към новините