Инжконсулт достави Hydrog на клиент

10.03.2021

Инжконсулт достави Hydrog на клиент

Ексклузивният представител на Hydrog за България и Македония – Инжконсулт ЕООД, достави машина за полагане на банкети модел DG-3000 на фирма Европейски Пътища АД.

[✕]


 

Машината за полагане на банкети Hydrog DG-3000 вече бе предадена на клиента от базата на Инжконсулт в София. Първоначално тя ще бъде използвана от Европейски Пътища за ремонта на АМ Тракия, а след това и за други обекти.Hydrog DG-3000 е предназначена за високоефективно пътно настилане с различни фракции, чакъл, пясък, регенерирани асфалтови настилки, сух бетон и горещ асфалт. Голямата производителност (6-12 км/ден) е достижима с екип от само 3 работника. Използването на тази машина има значително превъзходство пред ръчното поставяне на настилка или използването на грейдер.

Моделът разполага със система за компенсиране на пътя като позицията на разстилащото острие се променя спрямо рамката на машината и масата е винаги директно над мястото за полагане. Оборудван е и със система за мек контакт със самосвала като издаването на бронята е хидравлично. При контакт с камиона, предната стена се спуска хидравлично. По този начин има достатъчно място за разтоварване на самосвала, което осигурява сигурност и съвместимост с всички видове самосвали.

Решението на Hydrog за полагане на банкети има висока мощност (дизелов двигател Perkins), осигуряваща ефективна работа при голямо натоварване, нисък разход на гориво – 3л/час (в зависимост от експлоатацията) и лесна поддръжка. Благодарение на сменяемите връзки, машината може да бъде монтирана на всички устройства.

<< Обратно към новините